top of page
jrnades portes obertes web.jpg

BENVINGUTS!

JORNADA

PORTES

OBERTES

CASAMENTS

El Maset de la Costa us dóna la benvinguda a la seva Jornada de Portes Obertes, el 20 de febrer d'11 a 18 hores.

IMG_8100 2.jpg

A la comarca de l'Anoia, entre oliveres i vinyes, trobaràs la tranquil·litat que busques i gaudiràs de la bellesa i el benestar d'un entorn espectacular, i d'una masia del segle XVI en la que et sentiràs com a casa.
Sabem què escollir un lloc on celebrar el vostre casament no és una feina fàcil., moltes emocions, il·lusions i expectatives estan en joc, per això us convidem a venir a conèixer el Maset on podreu imaginar el vostre dia i sentir la màgia que us envolta.


Què trobareu el dia 20 de febrer?
Posem a la vostra disposició un espai únic, amb tots els serveis necessaris i als millors proveïdors perquè el vostre casament sigui tal com l'heu somniat.
Estareu amb contacte amb els nostres proveïdors, fotògrafs, mestre de cerimònies, Dj, decoracions ideals, també podreu gaudir d'un tastet del nostre càtering.
Trobareu espais exteriors singulars, racons amb encant per a la vostra cerimònia, la zona d'aperitiu o banquet, la zona de ball, chill-out, etc..
També podreu veure la casa, les seves habitacions, la cuina... tot pensat perquè us feu a la idea de com podrà ser el dia més important de les vostres vides.


Us convidem a venir a la Jornada de Portes Obertes del Maset de la Costa!!


Diumenge 20 de febrer d'11 a 18 hores.

Reserveu la vostra visita trucant al telèfon 678097119, o enviant un correu electrònic a: masetdelacosta.events@gmail.com


US ESPEREM!!!

bottom of page