top of page
Publi 22 julio 2.jpg

NIT

D'ESTELS

DILLUNS 14 D'AGOST

Va agradar tant l'activitat de Nits d'Estiu, Nits d'Estels del 22 de juliol , que tornem ha realitzar-la el 14 d'agost
aprofitant que encara podrem veure Les Perseidas

ilustracion noche estrellas 14 agosto.jpg

Va ser tan interessant i va tenir tan bon acolliment l'activitat de Nits d'estiu, Nits d'estels del 22 de juliol, que el dia 14 d'agost repetim!!
 
Pablo, un amant i expert astrònom ens guiarà en l'observació astronòmica amb telescopi, ens explicarà  com van néixer les estrelles, ens narrarà la història de diverses constel·lacions, respondrà a les preguntes que tinguem sobre l'univers i encara podrem veure la pluja d'estrelles de les Perseidas mentre degustem una copa de cava d'un celler de la zona marinat amb xocolata.

Hi ha l'opció d'allotjar-se en el Maset i/o portar-vos el vostre pícnic i sopar al jardí, la beguda es pot adquirir en el Maset.

Preu de l'activitat 25 euros. Aforament limitat.


US ESPEREM!!!

 

 

Ressenyes de l'activitat Nit d'estiu, Nit d'estels del 22 de juliol 

"El 22 de juliol de 2023 vam tornar al Maset de la Costa, un lloc ple de calma i harmonia, aquesta vegada per l'esdeveniment preparat per Cristina i Toni de la "Nit d'estels" del 22 de juliol, per als quals ens agrada la numerología el 22 numero mestre i  juliol el mes 7, no podia ser una nit més esperançadora per a mirar les estrelles, i amb la saviesa i la passió de Pablo, al final va ser una nit màgica i plena d'aprenentatge, vull aconsellar a totes les persones que qualsevol nit parin, respirin, es prenguin un petit temps i mirin cap amunt, que mirin aquestes estrelles oblidades per molts i tan important són per a tots perquè al cap i a la fi tots som pols d'estrelles, animar-vos per a la pròxima trobada de la nit de les estrelles, perquè us asseguro que pel Maset de la Costa, pels amfitrions, pel cel fosc, per la passió i el saber de l'astrònom, pel seu telescopi i per la companyia de persones a les quals els agrada el mateix, us asseguro que passéssiu una nit màgica igual que la que passem els assistents a aquesta trobada, la meva més sinceres felicitats a Cristina i Toni per aquesta experiència que ja queda en els bonics records de la vida, gràcies per aquesta experiència i fins a molt aviat 
José Garcia


L'altre dia en el Maset de la Costa ens quedem el finde i vam fer l'activitat de la nit de les estrelles.
Em va encantar vam veure la lluna amb un súper telescopi i amb una explicació molt precisa d'un expert astrònoms.
Només us puc dir que m'encanto que tornaré.

Elena Marín

No sàvia que Arturo tenia una estrella..., coneixia l'actor espanyol Arturo Fernández, l'obra del Cubana “adeu Arturo” , però que una estavella tènia el seu nom.., pués no ! . Ho vaig descobrir la nit del 22 de Juliol en el Maset de la Costa, encantador lloc de Cristina i Toni, de la Mà i de la Passió de Pablo, Astrònom de Astronomianoia, gràcies per les explicacions. Doncs sí, Arturo està relativament a prop, a només 36,7 anys llum del sol... i la podíem veure.
Ens va dir que per a situar-te, cerca l'Ossa Major, que tots sabem com és, crec i segueix amb la mirada cap al Sud.. Bé, Pablo va portar el seu super telescopi motoritzat i res, a gaudir la nit, envoltats d'Amics i estrelles, va ser màgica, les hores van passar volant, com les estrelles... i nosaltres tumbaditos en unes bones hamaques...
Les estrelles eren allí i ens miraven .. Només  ens van faltar braços per a aconseguir-les... Encara que amb una bona copa de Cava Rosat de Pages Entrena, doncs res, de veritat que les vaig poder abraçar.
Segur que gaudíssiu en la pròxima nit de les estrelles, com gaudim tots nosaltres.  
Gràcies per l'organització i pel record!

Carlo Quesada

bottom of page