top of page

UN INDRET ON

RESPIRAR

El Maset de la Costa té unes vistes espectaculars sobre la Vall de l’Anoia.

 

Estem recuperant poc a poc les 4,5 hectàrees d'oliveres i ametllers que voltegen el Maset de la Costa. De moment ja tenim una part dels camps d'oliveres recuperats que ens permeten produir el nostre propi oli ecològic d'olives arbequines collides a mà.

A la part davantera de la masia, a més d'un porxo preciós amb sofàs i butaques, també hi ha una gran esplanada on s'hi pot menjar, relaxar-s'hi o simplement descansar a l'ombra de l'arbre que la presideix.

També hi trobareu una pèrgola i una zona chill out per gaudir de les zones de sol. L'antic corral l'hem transformat en una barbacoa coberta i forn de llenya amb tots els estris per poder fer brases.

També podreu gaudir de la caseta que hem batejat amb el nom "El bar de verano" i està equipada amb nevera, cafetera y aigüera.

Tenim un petit hort i un corral amb gallines. Finalment, a la part posterior de la masia trobareu el chill out amb una petita piscina per a poder-se refrescar durant l'estiu.

El Maset de la Costa té unes vistes espectaculars sobre el Vall de l’Anoia.

A la part davantera de la masia, a més d'un porxo preciós amb sofàs i butaques, hi ha una gran esplanada, on es pot menjar, relaxar-se o simplement descansar a l'ombra del gran arbre que la presideix. També està la piscina, és petita i molt bonica, ideal per a refrescar-se a l'estiu, de juny a setembre, amb unes vistes magnifiques als Valls de l'Anoia.

Trobareu també una pèrgola i una zona chill out per a gaudir de les zones de sol. L'antic corral l'hem transformat en una barbacoa coberta i forn de llenya amb tots els utensilis necessaris per a poder fer brases.

També estem recuperant a poc a poc les 4,5 hectàrees de oliveras i ametllers que envolten el Maset de la Costa. De moment ja tenim uns camps de oliveras recuperats que ens permeten produir el nostre propi oli ecològic d'olives arbequines recollides a mà.

bottom of page