top of page
Aleix collita 2.jpg

Activitats Infantils

En el Maset de la Costa realitzem algunes activitats per a fer en família, perquè els nens gaudeixin i passin un dia inoblidable en la natura.

pròximes activitats

ous9.jpg

Buscarem els ous de pasqua
per omplir el cistellet de medul·la que hem fet

Diumenge 31 de març

Vols venir amb la família a gaudir d'un dia en el camp o potser dos dies si et ve de gust i fer activitats de Pasqua amb els teus petits?.

El dissabte i diumenge de Setmana Santa fem l'activitat familiar de Pasqua entre Oliveres.

 

Primer farem un cistellet de medul·la, on tant adults com nens participan i gaudeixen de l'experiència, serà el cistell on posarem els ous de Pasqua que trobarem amagats en els camps d'oliveres, seguint les pistes i amb l'ajuda del conill Oliverd.

 

Com no ens agrada anar amb presses, hem pensat que el cistell el farem al matí, començarem a les 11h i a l'hora de menjar ja l'haurem acabat. Qui vulgui quedar-se a menjar ha de portar la seva carmanyola, i es pot menjar al jardí del Maset, qui vulgui pot anar a un restaurant pròxim o a casa.
Començarem a buscar els ous de Pasqua de xocolata sobre les 16h.

 

El preu de l'activitat completa és de 35 €  per nen, preu una sola activitat 20 €. Si venen germans tenen un descompte.

Si sou un grup i voleu realitzar-la en una altra data truca per a veure disponibilitat.

👉 Si vols mes informació o apuntar-te a l'activitat i/o saber si hi ha disponibilitat de allotjament envia'm un mail a info@masetdelacosta.es o truca al 687861356

Pasqua entre oliveres

20161112_112346.jpg

Dates a concretar

Ja estem en el temps de collir les olives i ens encanta  celebrar l’Olivada, tenim moltes ganes de compartir, gaudir i recollir moltes arbequines.

 

Començarem a les 11 h, col·locarem les borrases i gaudirem de l'experiència de recollir olives, abans d’acabar l’activitat a les 13 hores, farem un tastet del nostre oli.

 

El preu de l'experiència és de 6 € per persona, els nens menors de 6 anys no paguen i els padrins tampoc.

 

Si us plau indicar-nos quants vindreu per whatsApp/tel. 687861356 o per mail a info@masetdelacosta.es

Collita d'Olives

caga tio1.jpeg

¡¡Los Tions empiezan a salir de sus madrigueras!!

Domingo 3 y 10 de diciembre de 11.30 a 13.30 horas

La Oliveta Quina nos ha dicho que ha visto Tions por los campos de olivos del Maset de la Costa y que están esperando que los encontréis.

A la Oliveta Qué, le gusta jugar y ha dejado todo de pistas en los olivos para que cada niño encuentre su Tio, dice que son pistas divertidas y fáciles y que los Tions son muy lindos!!

Así que os esperamos para disfrutar de la aventura!!.

Al finalizar la actividad haremos una cata de pan con aceite de nuestros olivos y chocolate!! y os podéis llevar el picnic y comer en el Maset.

La actividad dura alrededor de 2 h.

Precio por Tió 30 euros


Para reservar la actividad trucar al 687 86 13 56 o enviar un mensaje a info@masetdelacosta.es

Vamos a buscar el Tió

Act. primavera AA medula web.jpg

Cestería con médula

Fechas a concretrar

11h-13.30h

Es un taller dirigido a familias, donde tanto el adulto como el niño, si vuelan, pueden participar y hacer un cesto de médula que después se llevarán en casa.
El adulto aprenderá las técnicas básicas de cestería, haremos la base de cruz y tejeremos un cesto o una pequeña panera. Los niños harán uno lleva lápices con la base de madera.

Taller De Cestería

bottom of page