top of page
Aleix collita 2.jpg

Activitats Infantils

En el Maset de la Costa realitzem algunes activitats per a fer en família, perquè els nens gaudeixin i passin un dia inoblidable en la natura.

pròximes activitats

Act. primavera AA medula web.jpg

Cistelleria Amb Medul·la

21 de maig

11 a 13.30 h

És un taller dirigit a famílies, on tant l'adult com el nen, si volen, poden participar i fer un cistell de medul·la que després s'emportaran a casa.
L'adult aprendrà les tècniques bàsiques de cistelleria, farem la base de creu i teixirem un cistell o una petitapanera. Els nens faran un porta llapis amb la base de fusta.

Taller De Cistelleria

20161112_112346.jpg

Dates a concretar

Ja estem en el temps de collir les olives i ens encanta  celebrar l’Olivada, tenim moltes ganes de compartir, gaudir i recollir moltes arbequines.

 

Començarem a les 11 h, col·locarem les borrases i gaudirem de l'experiència de recollir olives, abans d’acabar l’activitat a les 13 hores, farem un tastet del nostre oli.

 

El preu de l'experiència és de 6 € per persona, els nens menors de 6 anys no paguen i els padrins tampoc.

 

Si us plau indicar-nos quants vindreu per whatsApp/tel. 687861356 o per mail a info@masetdelacosta.es

Collita d'Olives

caga tio1.jpeg

Els Tions comencen a sortir dels seus caus!!!

Dates a concretar

En els camps d'oliveres que hi ha al voltant del Maset de la Costa la Oliveta Quina ha deixat pistes perquè els nens puguin trobar el Tió, són pistes senzilles i els missatges estan penjats per les oliveres, finalment arriben per un camí a una esplanada on hi ha una caseta i troban un sobre amb el nom del nen, on està la ultima pista per a trobar al Tió.


En finalitzar l'activitat podreu tastar l'oli ecològic del Maset de la Costa amb pa i xocolata i també hi haurà un missatge de la Oliveta Quina acomiadant-se. 


Els Tió està fet de manera artesanal amb troncs de les oliveres del Maset, no són massa grans però són molt bufons.Preu de l'activitat 25€/Tió

Per a reservar l'activitat trucar al 687861356 o enviar un missatge a info@masetdelacosta.es

Anem a Buscar el Tió

ous9.jpg

Buscarem els ous de pasqua
per omplir el cistellet de medul·la que hem fet

Dissabte 8 i diumenge 9 d'abril. Setmana Santa

Vols venir amb la família a gaudir d'un dia en el camp o potser dos dies si et ve de gust i fer activitats de Pasqua amb els teus petits?.

El dissabte i diumenge de Setmana Santa fem l'activitat familiar de Pasqua entre Oliveres.

 

Primer farem un cistellet de medul·la, on tant adults com nens participan i gaudeixen de l'experiència, serà el cistell on posarem els ous de Pasqua que trobarem amagats en els camps d'oliveres, seguint les pistes i amb l'ajuda del conill Oliverd.

 

Com no ens agrada anar amb presses, hem pensat que el cistell el farem al matí, començarem a les 11h i a l'hora de menjar ja l'haurem acabat. Qui vulgui quedar-se a menjar ha de portar la seva carmanyola, i es pot menjar al jardí del Maset, qui vulgui pot anar a un restaurant pròxim o a casa.
Començarem a buscar els ous de Pasqua de xocolata sobre les 16h.

 

El preu de l'activitat completa és de 35 €  per nen, preu una sola activitat 20 €. Si venen germans tenen un descompte.

👉 Si vols mes informació o apuntar-te a l'activitat i/o saber si hi ha disponibilitat de allotjament envia'm un mail a info@masetdelacosta.es o truca al 687861356

Pasqua entre oliveres

bottom of page