top of page
Aleix collita 2.jpg

Activitats Infantils

En el Maset de la Costa realitzem algunes activitats per a fer en família, perquè els nens gaudeixin i passin un dia inoblidable en la natura.

pròximes activitats

caga tio1.jpeg

Els Tions comencen a sortir dels seus caus!!!

Diumenge 3 i 10 de desembre de 11.30 a 13.30 h

La Oliveta Quina ens ha dit que ha vist Tions pels camps d'oliveres del Maset de la Costa i que estan esperant que els trobeu.

 

A la Oliveta Quina, li agrada jugar i ha deixat tot de pistes en les oliveres perquè cada nen trobi el seu Tio, diu que són pistes divertides i fàcils i que els Tions són molt bufons!!

Així que us esperem per a gaudir de l'aventura!!.

 

En finalitzar l'activitat farem un tast de pa amb oli de les nostres oliveres i xocolata!! i us podeu portar el pícnic i menjar en el Maset.

 

L'activitat dura al voltant de 2 h.

 

Preu per Tió 30 eurosPer a reservar l'activitat trucar al 687 86 13 56 o enviar un missatge a info@masetdelacosta.es

Anem a Buscar el Tió

ous9.jpg

Buscarem els ous de pasqua
per omplir el cistellet de medul·la que hem fet

Dates de Setmana Santa a concretar

Vols venir amb la família a gaudir d'un dia en el camp o potser dos dies si et ve de gust i fer activitats de Pasqua amb els teus petits?.

El dissabte i diumenge de Setmana Santa fem l'activitat familiar de Pasqua entre Oliveres.

 

Primer farem un cistellet de medul·la, on tant adults com nens participan i gaudeixen de l'experiència, serà el cistell on posarem els ous de Pasqua que trobarem amagats en els camps d'oliveres, seguint les pistes i amb l'ajuda del conill Oliverd.

 

Com no ens agrada anar amb presses, hem pensat que el cistell el farem al matí, començarem a les 11h i a l'hora de menjar ja l'haurem acabat. Qui vulgui quedar-se a menjar ha de portar la seva carmanyola, i es pot menjar al jardí del Maset, qui vulgui pot anar a un restaurant pròxim o a casa.
Començarem a buscar els ous de Pasqua de xocolata sobre les 16h.

 

El preu de l'activitat completa és de 35 €  per nen, preu una sola activitat 20 €. Si venen germans tenen un descompte.

👉 Si vols mes informació o apuntar-te a l'activitat i/o saber si hi ha disponibilitat de allotjament envia'm un mail a info@masetdelacosta.es o truca al 687861356

Pasqua entre oliveres

20161112_112346.jpg

Dates a concretar

Ja estem en el temps de collir les olives i ens encanta  celebrar l’Olivada, tenim moltes ganes de compartir, gaudir i recollir moltes arbequines.

 

Començarem a les 11 h, col·locarem les borrases i gaudirem de l'experiència de recollir olives, abans d’acabar l’activitat a les 13 hores, farem un tastet del nostre oli.

 

El preu de l'experiència és de 6 € per persona, els nens menors de 6 anys no paguen i els padrins tampoc.

 

Si us plau indicar-nos quants vindreu per whatsApp/tel. 687861356 o per mail a info@masetdelacosta.es

Collita d'Olives

Act. primavera AA medula web.jpg

Cestería con médula

Fechas a concretrar

11h-13.30h

Es un taller dirigido a familias, donde tanto el adulto como el niño, si vuelan, pueden participar y hacer un cesto de médula que después se llevarán en casa.
El adulto aprenderá las técnicas básicas de cestería, haremos la base de cruz y tejeremos un cesto o una pequeña panera. Los niños harán uno lleva lápices con la base de madera.

Taller De Cestería

bottom of page