top of page

TALLERS

En el Maset de la Costa realitzem tallers d'artesania, tallers de cistells (la meva gran afició!), tallers de creixement personal, de nutrició i de benestar. Comptem amb la col·laboració de professionals de la regió i també internacionals, apostant sempre per la creativitat i la innovació.

pròximes activitats

Imagen de WhatsApp 2023-07-01 a las 13.56.01.jpg

Dijous 6 de juliol | 50

9.15 h a 13.15 h

Taller d'iniciació al macramé, on aprendrem els nusos bàsics familiaritzant-nos amb els materials, la teva creació te l'emportaràs a casa.

El taller el farem al jardí del Maset sota l'ombra del gran arbre o a la sala de dins de la masia per a estar bé fresquitos!!

Taller De Macramé

Act. primavera AA medula web.jpg

Cistelleria Amb Medul·la

Dates a concretar

11 a 13.30 h

És un taller dirigit a famílies, on tant l'adult com el nen, si volen, poden participar i fer un cistell de medul·la que després s'emportaran a casa.
L'adult aprendrà les tècniques bàsiques de cistelleria, farem la base de creu i teixirem un cistell similar al de la foto. Els nens faran un porta llapis amb la base de fusta.

Taller De Cistelleria

Mònica Guilera, artesana cistellera catalana des de fa més de 15 anys, realitza tallers d'un o dos dies, en els que ens ensenya les tècniques de la cistelleria tant tradicional com contemporània. 

WhatsApp%20Image%202020-05-26%20at%2017.43_edited.jpg

Cistelleria de Mar

Dates a concretar

10hrs-18hrs amb pausa per dinar | 150

En aquests cursos aprendrem la  tècnica que els pescadors de la Mediterrània han utilitzat per fer les nanses i altres peces relacionades amb la pesca, el que anomenem Cistelleria de Mar.

Per aquest curs hi ha l'opció d'allotjar-se al Maset.

Taller De Cistelleria

cove.jpeg

Cistelleria Tradicional Catalana

Dates a concretar

10hrs-18hrs amb pausa per dinar | 150

Aquests cursos van dirigits a persones amb experiència prèvia en cistelleria que vulguin aprendre i perfeccionar les tècniques de cistelleria tradicional catalana amb vímet i canya.
Són cursos de dos dies que anirem convocant de manera regular i així poder anar avançant en una formació continuada.

Hi ha l'opció d'allotjar-se en el Maset.

Taller De Cistlleria

bottom of page