top of page
la casa2.jpg

UNA EXPERIÈNCIA  INOBLIDABLE

El Maset de la Costa és una masia del segle XIV, situada en el municipi de Piera al bell mig de la Vall de l’Anoia, un petit paradís dins del País del Cava, a només 50 km de Barcelona.

Els orígens de la seva història no es coneixen. Es comenta que va ser un antic priorat, és una masia de tàpia amb construccions de diferents èpoques.

Nosaltres hem restaurat la masia principal conservant tot el seu encant i cuidant de manera meticulosa que no perdés el sabor dels seus orígens però donant-li la comoditat i el confort dels nostres temps. Portem anys treballant en aquest projecte i el Maset de la Costa ara brilla enmig de la Vall de l'Anoia. 

El Maset de la Costa està envoltat d'oliveres i de vinyes, amb molts espais exteriors on gaudir de la natura. La masia té una planta baixa que comparteix sales d'estar, cuina i banys i una segona planta amb 4 habitacions, totes elles molt espaioses i amb bany propi. Té una capacitat per a 15 persones. També hi ha una sala de lectura on podràs llegir i intercanviar llibres de segona mà.

Descobreix més sobre els nostres espais:

bottom of page